SON DAKİKA
SON DAKİKA


Din adamı mısınız, nesiniz?
1.06.2021

Yalova’da bir imam çıkıyor, dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ediyor. Onun peşinden gidenlere putperest diyor. Buna Ayasofya Camii’nde eski imam hatibi ekleniyor, o da devlet erkanının bulunduğu ortamda Atatürk’e lanet okuyor. Biriniz pamuk tıkıyor, diğeriniz hakaret ediyor, hayırdır? Hayırdır siz hangi aklın ürünüsünüz?

Biraz ağır olun, insan olun, günahkar olmayın, ebediyete göçmüş ülkemizin kurtarıcısı, kurucusu Türk oğlu Türk Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının arkasından konuşup hakaret ederek küçülmeyin.

Bugün vatanımızda millet olarak özgürsek, bayrağımız dalgalanıyorsa, ezanlar susmuyorsa bilinmeli ki Atatürk ve silah arkadaşlarının sayesindedir. Atatürk’e hakaret edenler, şunu kafanızdan hiç çıkarmayın, bu topraklar üzerinde yaşayan Türk milleti kendisine büyük mücadeleler sonucu bir vatan bırakan Atatürk’e yaptığınız saygısızlığın bedelini size bir gün sorar.

Türk oğlu Türk Atatürk için zırvalayanlara, “Atatürk düşmanı; milliyetsizdir, din tüccarıdır, omurgasızdır, korkak ve kaypaktır, sinsi ahlaksızdır” diyor millet. Evet bugün Atatürk ve silah arkadaşları olmasa idi ona dil uzatanların acaba adları ne olurdu? Ya da hangi milletin mensubu olurlardı?

MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş; “Her kim Türk ve Atatürk düşmanıdır, biliniz ki onlar Malazgirt’te, İstanbul’un fethinde, Çanakkale’de ve İstiklal Harbinde mağlup ettiklerimizin Anadolu’da kalmış tohumlarıdır” demiş. Sadece oralarda mı, yurdumun her köşesinde kalmış olanlardır.

İşte bu nedenle Türkeş dünya döndükçe Türk milletinin gönlünde yaşayacak. Atatürk’e hakaret edenler merhum Türkeş’in de dediği gibi mağlup ettiklerimizin Anadolu’da kalmış tohumları mıdır acaba?

İlahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, “Atatürk’e saldırmak daha kaliteli bir dindar olduğunuzu değil, daha kaliteli bir şerefsiz olduğunuz anlamına gelir” demiş. Şimdi sormak gerek, Atatürk’e hakaret edenler hangisidir acaba?

Sütçü İmam, “Her kim ki Mustafa Kemal Paşa ve Kuva-yi Milliye aleyhinde fetva verip düşmanlık yapar, bilin ki onların damarlarında kafir kanı akar” dedi. Yine sormak gerek; Atatürk’e hakaret edenlerin damarlarında ne kanı akıyor acaba?

Siz hangi millettensiniz Allah aşkına? Atatürk olmasa idi sizler o kürsüden ona hakaret eden imam olamazdınız. Nasıl bir aklın ürünüsünüz? Din adamı olmanın ölçütleri bu mu, insanlığa hizmet etmenin adı bu mu?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap