SON DAKİKA
SON DAKİKA


Devekuşu sazlığı ve yağcılar tayfası
3.07.2019

Trabzonspor bizim sevdamız, vazgeçilmezimiz. Onunla yatar onunla kalkarız. Bu sevdaya tutulanlar şimdi kulübün maddi olarak düştüğü batak nedeniyle kahrediyor. Tam da bu sırada bir kurtarıcı el uzanıyor Trabzonspor’u kurtardı denilerek her zaman olduğu gibi milletin aklı ile dalga geçilmeye başlandı.

Bordo-Mavili kulübe bugüne kadar elini cebine atmayıp tek kuruş vermeyenlerin yarattığı çöküş sonrası borç aldı başını gitti, 1 milyar 88 milyon lirayı buldu. Sormak gerek karşılıksız kulübe cebinden verip tesis kazandıran, o dönemde uçan kuşa olan borcu dahi ödeyen Onursal Başkan Mehmet Ali

Yılmaz’dan sonra elini cebine atmayanların sürüklediği bu çöküşe bugüne kadar alkış tutanlar bal tutan parmağını yalar misali kendi gemilerini kurtarıp başka sulara yelken açtılar.

Trabzonspor bilinçli olarak borç batağına sürüklendi, iktidar partisinin kucağına atıldı. Sonuçta borçlar 4 bankada faiz ödemek şartı ile 5 yıllığına yapılandırıldı kulüp borçtan kurtuldu diye teşekkürlerle Bakan Berat Albayrak’a yağ çekmek için sıraya girildi. Bu kadar da yağcılık olmaz. Utanmasalar büstünü dikecekler. Ayıptır beyler ayıp. Güldürmeyin beni.

Bu borçlanma ne demektir biliyor musunuz, Trabzonspor’a Aktif Bank, Halkbank, Denizbank ve Ziraat Bankası’na ve federasyon kayyum olarak atanması demektir. 1 milyar 88 milyon olan borç, 2 milyar 100 milyon liraya çıktı. Kulübün bütün gelirlerine 5 yıllığına el konuldu. Artık mevcut kaynakların dışında kaynak bulmak zorunda bırakıldı kulüp bilesiniz. Bu gerçeği gizlemek için bakanı millete kurtarıcı olarak lanse etmek yağcılık değil mi?

Beyler sorun bakalım bakan cebinden kaç lira verdi. Trabzonspor’a ben şu kadar para geri almaksızın cebimden veriyorum mu dedi. Yok. Eeee sizin bu yağcılığa soyunmanızın anlamı ne. Yine gömdünüz kafanızı her zaman olduğu gibi kuma. Kulübe cebinden verenleri unutacaksınız, bir kuruş vermeyeni kulübün kurtarıcısı olarak lanse edeceksiniz. Haddin oradan be.

Kandırmayın milleti bu ayrıcalık değildir beyler azıcık dik durun, yapılan sadece Trabzonspor’a değil, bütün kulüplere kaynak olarak sunuldu. Yani Trabzonspor’a yapılmış bir ayrıcalık yok. Siyaset üstü olan Trabzonspor’u siyasetin göbeğine oturttunuz.

Ayıptır ayıp. Kulübe alın teri ile kazandığı bağışlayanları unutacaksınız, onlara saygısızlığın daniskasını yapma yüzsüzlüğünü göstereceksiniz, sonra çıkıp cebinden değil devletin parasını faiziyle kulübe verilmesine aracı oldu diye bir bakana yağ çekme kuyruğuna gireceksiniz.

Alkışlar size. Başta da dedim, bilinçli olarak kulüp bugünlere derin Trabzonspor ve atama ile gelenler tarafından getirildi, yanlışlara ses çıkaranlara saldırıldı, işte sonuç! 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap