SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çekin elinizi kadınların üzerinden
20.04.2020

Canı sıkılan kadınlara saldırıyor. Gücü yeten kadınlara saldırıyor, yetmezmiş gibi canlarına da kıyıyor alçaklar. Bunlarla mücadele etmek gerekirken kadınların giyim kuşamları, ojeleri ile uğraşılıyor. Bırakın artık kadınların yakasını. Ülkemin, başı bağlı, başı açık, ojeli, kınalı, türbanlı, çarşaflı, etekli, pantolonlu hiç fark etmez bütün kadınları hürdür, eşittir ve bizlerin baş tacıdır. Zaman zaman güzel ve doğru tespitler yapan, nokta atışlarda bulunan Abdurrahman Dilipak, “Ojeli kadın cenabettir” demiş. Kadınlara böyle bir yakıştırma yapmak sana hiç yakışmadı Dilipak. Soyadın gibi dilin de temiz olsa idi keşke. Müslümanlık sizin tekelinizde mi Allah aşkına?

 

Bu konuda ahkam kesme yetkisini kimden alıyorsunuz? Kadınların ve milletin dini, imanı, inancı, yaşamı sen ve senin gibiler dahil kim olursa olsun sizlerin himayesinde mi? Bu millet manevi dünyayı öğretme ya da ders verme yetkisini kimden alıyorsun? Hiçbir Müslüman senin kullandığın bu ifadeleri kadınlar için kullanmaz. Ağzınızdan manevi dünyamızın değerlerini düşürmeyeceksiniz, diğer taraftan kadınlara aşağılık ifadeler kullanacaksınız, şık olmadı be Dilipak. Çocukların arasında dolaşan eli ojeli kadınların cenabet olduğunu sen nereden biliyorsun Dilipak? Yoksa sen ojeli bayanları mı kolluyorsun, ya da takip ediyorsun? Önce kadınları aşağılıyorsun, sonra da, “Tamam, sizin dininiz size, bizim dinimiz bize. Bunları sizinle de tartışacak değiliz.

 

Kim kimi örnek alıyor, kimlere benzemek istiyorsa o onlardandır” diyerek takiye yapmayı da ihmal etmiyorsun. Senin dinin hangisi, sizin dediklerin dini hangisi söyle Dilipak. Dilipak, dünya döndükçe Müslümanlar var olacaktır, onların sahip olduğu din de tektir. Siyaset dünyasının insanları ötekileştirdiği gibi insanları bizim dinimiz, sizin dininiz diye ötekileştirme yetkin ve hakkın da yoktur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap