SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bugün hepimizin günü
23.04.2019

Türk ulusunun Kurtuluş Mücadelesi'nin yapı taşlarından biri olan Meclis'in açıldığı ve Atatürk'ün 'millet egemenliği'ni baş tacı ettiği bir günü idrak ediyoruz. Aslında bugün tüm dünyayı aynı potada eriten bir tarihin yıl dönümü. Zira Atatürk, 23 Nisan 1920'de Meclis'i açtığı günü çocuklara armağan etti. Bu da dünya tarihinde bir ilktir. Her alanda öncü olan Türk ulusunun 1929 yılından bu yana en yürekten, en içten kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bağımsızlığımızın sarsılmaz bir ifadesidir aynı zamanda. Bu manada, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha özlem ve minnetle yad ediyoruz.

23 Nisan gününün farklı bir anlamı da var. 1979 yılında bugün yayın hayatına başlayan KARADENİZ gazetesinin kuruluş yıl dönümü.

41 yıl gururla taşıdık bu kimliği.

Daha dün gibi… On parmak dizgi personeli olarak 1979 yılında kapısından adım attığım bu gazetede yıllar geçtikçe yoğruldum, tecrübe edindim ve bugün yönetici sıfatıyla KARADENİZ'e hizmetimi sürdürmenin onurunu yaşıyorum.

Bana ve çalışma arkadaşlarıma bu fırsatı veren Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz'a, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Soner Yılmaz'a teşekkür ediyorum.

Teminatımız Yılmaz ailesinin verdiği desteğin ve güvenin ışığında yolumuza devam ediyoruz.

Göz açıp kapayıncaya geçti sanki bu süreç. Çok şey sığdırdık heybemize. Kaliteli hizmetler yaptık. Gönülleri fethettik. Hizmet ordumuza yeni neferler kattık. Yeniliklere yelken açtık. Bazen hoyrat fırtınalarla sürüklendik; ama yılmadık.

Ve bugün… Bugün daha bir aydınlığız, daha sağlam adımlarla yola koyulduk.

Gazetemizin mutfağındaki canhıraş o telaş pırıl pırıl bir gazete olarak yansıdı bayilere. Uzattığımız el hiçbir zaman geri çevrilmedi okurlarımız tarafından. Onlarla büyüdük, onlarla tek yürek olduk ve onlar sayesinde evrildik.

Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti devleti için kırmızı çizgi olan ilkelerini düstur belledik.

Birçok değerimiz gelip geçti bu devranda. Nice eserler ve aydınlık bir gelecek bıraktılar arkalarında. Onları da rahmetle yad ediyorum.

Çizgimizi bozmadan, yüzümüzü daima geleceğe çevirerek bu yolda yürümeye devam ediyoruz, edeceğiz de.

Bugün çocukların bayramı…

Bugün hepimizin bayramı...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap