SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu millet köle değil
20.11.2020

Öyle ilginç söylemlere şahit oluyoruz ki şaşırmamak elde değil. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yalakalık yapmak adına öyle sözler dile getiriliyor ki… Adam çıkıyor televizyon ekranına kuvvetler ayrılığını savunan karşısındaki kişiye, “Tayyip Erdoğan’a itaat edeceksiniz. Ram olacaksınız” diyecek kadar işi ileri boyutlara taşıyor.

Bu sözlerin sahibi Mustafa Albayrak’a hatırlatmak isterim. Millet olarak hiçbir gücün önünde tarih boyunca boyun eğmedik, boyun eğeceğimiz bir kudret vardır: Yüce Rabbim. İtaat edeceğimiz bir güç vardır, o da Allah’ımdır.

Bu kadar yalakalık olmaz be! Bu millet Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak al bayrağımız altında bugüne kadar özgür yaşadı, dünya döndükçe de öyle yaşayacak.

Türk milletinin hiçbir ferdi köle değildir. O devirleri özlemişse bu zat geç kaldı, artık geri dönüş yok, Türk oğlu Türk Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti çatısında biat etme, köle olma, boyun eğme kültürü yok.

Cumhurbaşkanı olarak milletin boynunu eğmemesi için mücadele veren bir lidere bu sözlerle ne kadar zarar verdiğini bu zatın oturup düşünmesi gerekir. Bu ülkede FETÖ’ye kim boyun eğmiştir millet bunu iyi biliyor, eğenlerin bugün esamisi okunmuyor, bunlar hala tek tek enseleniyor.

Polisimin, askerimin şehit olmasından 83 milyon üzüntü duymakta, bunu da görmeyen Albayrak hangi ülkede yaşıyor? Sanırım kendisini ziyarete gittiği Pensilvanya’da sanıyor. Ayıptır günahtır, milleti bu kadar germeyin; bu gemi batarsa hep birlikte batarız, sizi bugünkü anlayışınız bile kurtaramaz bilesiniz.

YALANIN VE İFTİRANIN DANİSKASI

Dünyadan bihaber olmak bu olsa gerek. Ülkemizde millete sorsak cemaat ve tarikatların içerisinde amacından sapmış olanları söyler. Dinimizi kullanarak milletin duygularını sömüren ve her türlü rezilliği yapmaktan imtina etmeyip yanlış yola sapanların dile getirdikleri inanın mide bulandırmaya başladı.

İsmet İnönü’ye asker kaçağı diyecek kadar cahillerin türediği ülkemizde onun camileri kapatıp, ahır ya da genelev yaptığını söyleyecek kadar alçaklaşanlar da olduğunu söylemek isterim. Eli kalem tutan, adına yazar denilen Ahmet Şimşirgil katıldığı bir programda İsmet İnönü ile ilgili camileri geneleve dönüştürdüğü iddiasını gündeme getirdi. Pes, vallahi billahi pes!

Arkadaş hala aynı yerde sayıp duruyorsunuz. Bu iddianın yalanlandığını bilmeyen yok. Çanakkale ve Bursa gibi inci tanesi illerimizi bile bu yalanlara ortak edecek kadar küçülmekten artık vazgeçin. Ne kadar arlanmaz utanmaz insanlarsınız!

Hangi düşüncenin ürünüsünüz kimse anlamış değil. Düşün Türk oğlu Türk Atatürk’ün ve İsmet İnönü’nün yakasından! Bu yalanları gündeme getirip ne kazandığınızı sanıyorsunuz gafiller? Şunu bilin ki ne kadar yalan, kin ve nefret ile konuşursanız Atatürk ve İnönü o kadar daha büyüyor.    

Yalanlar üzerine kurulan mutlulukların sonu hüsrandır. Hani bir söz vardır, ‘Bir başkasının mutluluğu üzerine mutluluk kuranın ömrü uzun olmaz’ diye. Bilesiniz ki Atatürk ve İnönü’nün silah arkadaşları ile birlikte kurduğu bu ülkede mutlu olmak için yalan üretenler de hüsrana uğrar çünkü Yüce Rabbimin adaleti var. Anladınız mı beyler?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap