SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu ABD her zaman dönekti
3.05.2020

Bu ABD’den dost olmaz diye diye dilimizde tüy bitti. Emperyalist, sömüren, çalan, dünyayı huzursuz hale getiren, kendi çıkarları için yapmayacağı kalleşlik olmayan bu ülkeye insanlık adına sağlık malzemesi gönderdik. Arkadaş bunların insanlıktan anlamadığını bir kez daha gördük. Biz onlara tıbbi malzeme gönderiyoruz, diğer taraftan onlar bizi yine sırtımızdan hançerliyor, bölücü terör örgütüne sağlık malzeme yardımı yapıyor.

 

Suriye’de PKK/YPG'ye karşı her türlü desteği sağlayan ABD, yaptığı bu yardımı bir de utanmadan sosyal medyadan paylaşıyor. Bizde bir söz vardır, ‘iyilik yap denize at’ diye. Bu ülkeye insanlık adına iyilik yaptık da ne oldu, kalktılar her zaman olduğu gibi bize ihanet etmekten geri kalmadılar. Teröristlere maskeden tuluma kadar her türlü yardımı yapmaktan imtina etmeyen ABD, malzemeleri PKK/YPG işgali altında bulunan Haseke iline bağlı Eş Şeddadi bölgesinde teslim ediyor. Her zaman olduğu gibi ülkemizi arkadan hançerleme yüzsüzlüğünü gösteren bu ABD’ye zırnık koklatmamak gerek aslında. Bu kadar kalleş ve riyakar bir ülke olur mu arkadaş. Bunların soyu sopu nereye dayanıyor merak ediyorum.

 

Yıllarca ülkemize karşı tetik düşüren İmralı’daki terörist başının örgütüne silah yardımı yapan, Suriye’de ülkemize karşı her türlü filmi çeviren, ülkemize ekonomik anlamda aba altından sopa gösteren ABD. Küstah mektubu yollayan, FETÖ elebaşını koruyan, kollayan, besleyen ve her alanda ülkemizin karşısında yer alıp ihanet etmekten geri kalmayan ve sonunda bizden sağlık malzemesi alıp kuru teşekkür edip, diğer taraftan teröristlere sağlık malzemesi yardımı gönderen ABD. Afganistan’ı, Irak’ı, Suriye’yi, Mısır’ı, Libya’yı karıştıran, İran’ı karıştırmak için film fırıldak atan bu ülkenin Türkiye’ye dost olmayacağını bir kez daha gördük. Bütün bunların faili olan ABD, her zaman dönekti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap