SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir yumruk iki karar
28.04.2019
Şehit Jandarma Yüzbaşı Levent Çetinkaya’nın 19 Nisan 2010’daki cenaze töreninde eski Enerji Bakanı Taner Yıldız’ı yumruklayan Kayseri Merkez Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin Şimşek, olaydan hemen sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Şahin daha sonra yargılandığı mahkemece 1 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. 3,5 ay hapis yatan Şahin memuriyetten men edildi ve bir daha hiçbir yerde iş bulamadı. Yani hayatı karardı.
CHP liderine şehit cenazesinde saldırana ne yapıldı. Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün isimli saldırgan önce gözaltına alındı, sonra da serbest bırakıldı. Sarıgün’ün serbest bırakılmasının ardından evinde ziyaret edilip eli öpüldü. İşte çifte standart, işte kişilere göre karar. İşte demokrasi havariliği yapanlara en güzel örnek.

ALKIŞLAR BU BAŞKANLARA

Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltılmış T.C. ibaresi belediyelerden kaldırılmıştı. AK Parti’nin kaybettiği belediyelerde T.C. ibaresi yeniden yerine konuldu. Milletin takdirle karşıladığı bu adımlar memnuniyet yarattı. Ankara, Çankırı, Kırşehir’den sonra İstanbul Silivri’de de belediye binasında T.C. ibaresi yeniden yer aldı.
Kastamonu, Kütahya, Ardahan, Kırşehir, Manisa ve ilçesi Akhisar, Çankırı, Bolu, Denizli Merkezefendi, Balıkesir Ayvalık, Çankırı Korgun, Sivas Kangal, Isparta Ulubornu, Bilecik Bözüyük’te T.C. ibareleri olması gereken yerlere konuldu. Bu adımlar dilerim herkese örnek olur. 

EN STRESLİ ÜLKE OLDUK

Türkiye, en stresli 10’uncu, en sinirli 6’ncı ülke olarak listeye girdi. Türkiye en çok olumsuz deneyimin yaşandığı 4'üncü ülke oldu. Türkiye'nin üzerinde Yemen, Belarus ve Afganistan bulunuyor. Nasıl sinirli olmasın milletimiz. Ekonomi dibe vurmuş, kaosa sürükleyen nefret söylemleri, hazımsızlık, kendi bildiğini dayatan anlayış, yoksulluk çadırları, dolar, euro aldı başını gidiyor, kendi kendine yeten ülke dışa bağımlı hale geldi, kasa tamtakır, yakında IMF’nin kapısına dayanılacak tartışmalarının yaşandığı ülkemizde millet elbette sinirli olacak.
ABD merkezli bir araştırma şirketinin hazırladığı raporda en stresli ülkeler sıralamasında ise Türkiye 12 ülke arasında 10'uncu basamakta kendine yer buldu. Bu sıralamada birincilik Yunanistan'a gitti. Onu Filipinler ve Tanzanya takip etti. En sinirli toplumlar sıralamasında ise Türkiye 10 ülke arasından 6'ncı oldu. Türkiye'de “sinirliyim” diyenlerin oranı yüzde 40 olarak gerçekleşti. Bu listenin 1'inci sırasında ise Ermenistan yer aldı. Onu Irak ve İran takip etti. Ülkemizde yaşananların milletimizi ne hale getirdiğini anlatan bu tablo karşısında hala her şey güllük gülistanlık demek, ülkemizi ve milletimize daha fazla kötülük yapmak anlamı taşır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap