SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir kuru tebrik
29.04.2019

Trabzonspor Fenerbahçe’yi elinden kaçırdı. Bordo-Mavili kaplanlar son saniyede hakemin hediye ettiği faulle 3 puanı İstanbul’da bıraktı. Sahada ter döken, kulübede heyecan yaşayan herkese teşekkürler. Diğer taraftan yönetime bir çift sözüm var.

Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz, Trabzonspor’un Bordo-Mavi renklerine gönül verenlere ne zaman el uzatmayı öğreneceksiniz. Hangi kafayı yaşıyorsunuz. Kulüpte yöneticilik bile yapan Trabzon’da doğan, Türkiye’ye Trabzon damgasını vuran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bir kuru teşekkürü ve tebriki çok gördünüz.

Sorarım size hangi akıl hocanız size böyle bir tebriki yapmaktan imtina etmenizi söyledi. Kulübü siz mi idare ediyorsunuz, yoksa arka planda sizleri de yöneten mi var. Spor, kardeşlik, dostluk, barıştır. Sanırım siz yönetim olarak dışarıda el ele verdiğiniz kişiler kimse onlarla birlikte yürümeye devam edin. Son olarak ta şunu söyleyeyim, sakın bugün ki gençlerin ve tablonun mimarı olarak kendinizi görmeyin, çünkü onların temelinde Trabzon var.

BAŞKAN SATIYOR

İsrafı bitirmek için Meksika devlet başkanı filosunda bulunan 72 uçağı satışa çıkarmış. Umarım bu adım örnek olur. Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bekliyorum, bakalım hangi kurumda ihtiyaç fazlası olan araçlar, uçaklar satılacak.

YANLIŞ YAPANLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz dışarı ile mücadele verirken bize yanlış yapanlar oldu” dedi. Doğru dedi. Partisinde ve partisinin dışında koltuk kapanlar içinde o kadar yanlış yapan var ki, üstüne farz olmadan kişilere aba altından sopa göstermeyi marifet sayanlar, düşüncesine dile getirenlere, yazanlara karşı durumdan vazife çıkarıp ahkam kesenler, korku salmaya, gözdağı vermeye çalışanların sayısı gittikçe arttı.

Yanlış yapanlar sadece partilerine değil, çevresindeki insanlara bile zarar vermekten imtina etmedi. Güç bizde diyerek insanları sindirme adına kendine rol biçenler, güçlerini yitirdikçe partiye zarar vermeleri kaçınılmaz olur. AK Parti’nin yerel seçimlerde beklentilerinin altında kalmasının ardında yatan bu gerçeğin yanı sıra, milleti tokuşturan, nefret dilinin de olduğunu AK Parti unutmamalı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap