SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ben, sen, o yok...
20.07.2019

 
Ülke ve millet olarak 3 yıl önce 15 Temmuz’da kara bir gün yaşadık. Aradan geçen süreçte bu günü yaşatan hainlere karşı önemli çalışmalar yapılıyor. FETÖ’nün kolları nerede var ise oraya el atılıyor ancak iş siyasi ayağa gelince tık yok.

İşte millet bu hain örgütün siyasi ayağının ne zaman ortaya çıkacağını mevcut iktidardan beklerken bu yönde tek adım da atılmıyor. Her yıl bu beklenti büyüyor, muhalefet te ısrarla hainlerin siyaset sahnesindeki aktörlerinin bulunmasını istiyor.

Bu doğrultuda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından olan garibana, kimsesi olmayana oluyor diyerek, darbeye iştirak ettiği söylenenleri terziye kadar gidip buluyorlar ne hikmetse siyasi ayağına dokunulmadığına dikkat çekmiş.

Sonunda da lafı evirip çevirmeden, “15 Temmuz’dan sonra ortaya çıkan bu adaletsiz tablonun düzeltilmesi elzemdir. Eğer 15 Temmuz tam manası ile bir destana dönüşsün isteniyorsa, bu işin siyasi ayağı ortaya çıkarılmalıdır!
Biz şimdi darbenin siyasi ayağı diyoruz ya, aslında bu bizzat AK Parti'nin kendisidir. AK Parti kendi içini temizleyemediği için dikkatleri başka tarafa çekmekte ve masum insanların canını yakmakta ne yazık ki hiç çekinmiyor” söyleminde bulundu.

İktidar partisi kendi içindeki çekişmenin, ayrışmanın ve istifaların yarattığı erozyonla uğraşmaya çalışırken, hain örgütle ilişkisi olanları ortaya çıkarmakta ya geç kalıyor, yada bilinçli olarak bu yolda adım atmıyor. AK Parti sözcüsü milletin birinci yaptığı partiye karşı söylenin bu sözleri kınıyor.

Kınayabilir kimsenin bir diyeceği yok. Millet birinci yaptı ona da kimsenin diyeceği yok. Söylenin şu FETÖ ile bağlantısı olan siyasi ayağın ortaya çıkarılmasıdır. Bunun için adım atılmaması milleti tedirgin etmekte. Çıkarın siyasi aktörleri kimlerdir ortaya, herkes rahatlasın. Bundan sonra millet sandığı giderken bu hain örgütle ilişkisi olanlara değil, olmayanlara oyunu versin.

Söylenen iktidar partisinin yada diğerlerinin bu örgütle siyasi bağ kuranları bünyesinden atmasıdır. Bu anlamda da en güçlü adımı atacak olan da iktidar partisidir. Bundan da korkmamak gerek, aydınlık bir gelecek, huzurlu ve özgür bir ülke için bunların temizlenmesi ve yerlerine cemaat, tarikat gibi oluşumların sızmasını önlemek. Bu doğrultuda sen, ben, siz o değil, hep birlikte el ele vererek mücadele şart, bu anlamda da millet elini taşın altına koymaya hazır, sizlerde hazırsanız yarını beklemeden bu temcit pilavı gibi sürekli gündeme getirilen hainlerin siyasi ayağı tartışmasına da bir son vermek için düğmeye basın.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap