SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ayvazoğlu
25.04.2020

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu seçildiği günden itibaren reklam kokmayan icraatlar ile yoluna devam ediyor. Ayvazoğlu’nun özel çocuklarımız için yaptığı çalışmaların her şeyden önemli bir adım olduğunu hatırlatmak isterim.

Ayvazoğlu’nun gönüllere dokunan bu adımını alkışlamaktan uzak olan zihniyetin eşinin Ankara’ya atanması üzerinden ona saldırıda bulunması ayıbın daniskası oymuştur. Ülke olarak bugüne kadar down sendromu, otizm ve diğer gelişim bozukluğu ile mücadele adına verdiği mücadeleye ışık olmak, destek olmak herkesin görevi olduğunu hatırlatmak isterim.

Bu uğurda bir anne olarak da verdiği mücadelenin sonuçlarını öğrenmek, çocuklarımız için neler yapıldığını iyi okumak gerekirken ona eşinin üzerinden saldırmayı kabul etmek mümkün değil. Kim ne zırvalarsa zırvalasın, Ayvazoğlu bunlara aldırış etmeden, “Güneş balçıkla sıvanmaz” diyerek doğru bildiği yolda durmak yok yola devam diyorum.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR

TBMM’nin kuruluşunun 100. yılını kutladık. Bu anlamda Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin kentte konvoy halinde bu coşkuyu halkla birlikte yaşaması adına attığı adımı alkışlıyorum. Salgın ile en önemli mücadeleyi yapan kuruluşların başında gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan günü halkla buluşması millet tarafından takdirle karşılanmıştır. Balkonlarından belediyenin bando konserleri bu zor günlerde millete biraz olsun moral olmuştur.

Başkan Murat Zorluoğlu’na 23 Nisan coşkusunu biraz olsun yaşattığı için teşekkür etmek gerek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte oda milletle birlikte balkondan İstiklal Marşımızı söyledi, halkın içinden gelen biri olarak halkla bu günde de buluşmayı ihmal etmedi. Zorluoğlu’na hizmet yolunda engelleri aşmada başarılar diliyorum.

OVALI

Prof. Dr. Ercüment Ovalı. Trabzonsporlu Ovalı koronavirisle mücadelede üzerine düşeni yerine getirmek için ekibi ile fedakarca bir çalışmanın altına imza atıyor. İnsanlığın bu salgından kurtulmasına katkı koyma adına bir bilim adamı olarak sorumluluk alıp çalışma arkadaşları ile birlikte uğraş veren Ovalı’yı alkışlamak ve desteklemek yerine bakıyorum da yine laf ebeleri iş başı yapmış, dil uzatanlar çıkmış. Onlara da söyleyeceğim, laf değil icraat yapmaları. Prof. Ovalı’ya da mücadelesinde, çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap