SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avrasya'ya operasyon
6.10.2020

Bazı gelişmelerin, yada yaşananların kabul edilir tarafı olmaz. Millet aya gider biz yaya gitmeye devam ediyoruz. Trabzon’da kurulan bölgemizin tek vakıf üniversitesi olan Avrasya’nın Yomra yerleşkesinde gün doğarken dozerlerle girilip duvarları yerle bir ediliyor, ortalık toz dumana çevriliyor.

Hak, hukuk ve adalet var iken yada tebligat denilen bir haberleşme var iken bir eğitim kurumunun bahçesine sabahın köründe dozerlerle dalmak hiç te şık olmadı. Yomra’da bir üniversitenin yerleşkesinin olmasının avantajlarının o ilçeye kazanımı her alanda olduğunu bilmeyen yoktur.

Trabzon’un diğer ilçelerinin Avrasya Üniversitesi’nin heyetinden bölümler açılması adanı talepler olurken bir ilçenin kazanımının bu tip yaptırımlarla elden uçmaması gerekir. Ortada var olan anlaşmazlığın çözümünün var olduğuna herkes inanırken yapılan şafak operasyonu hiçte doğru bir adamı olmadı bilesiniz.

SEN NASIL MÜSLÜMANSIN

Bir adam çıkıyor öyle abuk sabuk laflar söylüyor ki hayret etmemek mümkün değil. Kim derseniz bu tip  Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten ve Menzilci olduğu iddia edilen Dr. Ali Edizer.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ile ilgili, "Bu arada İmam Hatip mezunu gassalimizin bir avuç dolusu pamukla Mesut Yılmaz'ı köşede sabırla beklediğini de ilave edelim" ifadelerini kullanmış.

Hemen söyleyeyim bu zata, senin içinde elde pamuk bekleyenler var olduğunu unutma. O pamuğu sana da takacaklar. Müslümanlıktan bahsedeceksin, bir başkası için kin kusacaksın, utanmadan kadınlar üzerinden fetva vereceksin.

Sen tıp adımı mısın, yoksa din adamımı. Birine karar ver o safa geç. Laik yobazlar demiş bu saygısız adam, Müslümansan birine yobaz deme hakkını sana kim verdi.  Müslümanım diyeceksin karşındaki kişilere hakaret etme hakkını kendinde göreceksin, sen nasıl Müslümansın. 

Siz nasıl bir yaratıksınız, Osmanlı padişahına hakaret edeceksin, kadınlar üzerinden çıtır yorumu yapacaksın sonra da çıkıp Müslümanım diyeceksin. Senin Müslümanlık anlayışında bunlar mı var. Düş be Müslümanlığın yakasından.

HANİ EĞİTİMDE İŞLER YOLUNDA İDİ

Yazıyoruz, söylüyoruz eğitimde bugün yaşanan çarpıklıklar gün yüzüne çıktı diyoruz, çözüm bulunması adına gerekli adımların atılmasını millet bekliyor diye çağrı yapıyoruz ne duyan var nede ilgilenen.

Ne oldu sonunda eğitim uğruna 8 yaşındaki Çınar Mert internetinin çekmediği için babasının ardından çıktığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti. Kim bu çocuğun hayatını kaybetmesinin sorumlusu. Dağdaki çobanın bile sahibiyim diyen anlayışın çevresini sarıp bu sorunlara çözüm bulmayanlar sorumlusu değil mi?

Evine internet bağlatamayan baba aldığı tabletin kapağını bile açmayan oğlunu kaybetti. Olan Mert’e oldu. Hani eğitim bedavca idi. Hani eğitimde eşitlik vardı. Kısaca eğitim sistemini sıfırladınız. Gözünüz aydın. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap