SON DAKİKA
SON DAKİKA


Anne...
10.05.2020

 
Bugün anneler günü. Bu zor günlerde ulaşamazsak ta kavuşamazsak ta annelerinizi unutmayın. Annesi hayatta olanlar ona ulaşamaz, sarılamazsa da sevgi dolu sözcüklerini telefonda da olsa söylemekten imtina etmemeli. Annesini kaybedenler ise Allah’a ellerini açarak dua etmeyi unutmasını.

Diyeceğim şu ki; annesi hayatta olan onun kıymetini çok ama çok bilsin, sevgisini, saygısını, ilgisini göstermekten imtina etmesin. Hayattayken annenizi ihmal etmeyin, onu kaybettikten sonra ne kadar sızlanırsanız sızlanın nafile giden geri gelmiyor bilesiniz.

Sizleri bir tavsiyem daha var, annenize bu yasak sonrası kavuştuğunuzda onu koklayarak sevin, ana kokusunu genizlerinizde hissedin. Çünkü en güzel koku, ana ve evlat kokusudur. Sabrı, sıcaklığı, şefkati, koruyuculuğu, bağışlayan annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Ebediyete göçmüş annelerimize de Yüce Rabbim ‘den rahmet yaşayan annelerimize sağlık ve uzun ömür diliyorum.

SEYİR TERASI

Trabzon’un Arsin ilçesi sahilindeki seyir terasını parmağına dolayanlar karada köprü gibi yakıştırmalarla işi sulandırmaya devam ediyor. Hiç kimse o dolgu alanı v e sahil nasıl oluştu, hangi badirelerden geçildi, eski Başkan Erdem Şen’in verdiği mücadeleler görmezden gelinip seyir terasını eleştirmek için sıraya girilmiş. Durun be kardeşim durun azıcık. Mevcut Belediye Başkanı Sait Gürsoy’un ilçesine hizmet için verdiği mesaiye bu seyir terası tartışmaları gölge etmeye başladı. Acaba bu işin arkasında kim var acaba?

300 dönümlük bir alanın kazandırılması için verilen mücadelenin teri hala kurumadan birilerini yermek, yada bir ilçeyi bu tip tartışmaların içerisine çekmenin kazanımı olmaz beyler. Bırakın Başkan Gürsoy işini yapsın, Büyükşehir Belediye Başkanını da işin içerisine çekip ortalığı bulandırarak bir ilçeyi tartıştırmanın bir anlamı yok.

Başkan Gürsoy’a tavsiyem o seyir terasını daha da kullanılır hale dönüştürmesidir. Ben bu seyir terasının eleştirilmesini samimi bulmuyorum. Aradan geçen yıllarda göze çarpmayan bu teras şimdi neden gündeme geldi acaba sormak gerek ve böyle bir tartışmanın ardında ne var diye iyi araştırmak gerek!

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap