SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yerel Seçimlere doğru!
25.10.2018

Baharı geçmeden taze yaz gelir,

Nice güzellikler ona az gelir,

Dizeleriyle başlayan şiirinde Mustafa Çaldağ hocam sanırım Beşikdüzü’nde nelerin olmadığını anlatmıştı. Beşikdüzü; gerçekten övülmeye değer ve geleceği parlayan yıldız gibi bir ilçemiz idi. Eğitim acısından belki de birçok kentlerimizle yarışabilecek potansiyeli olmasına rağmen üzülerek ifade etmek istersek, kültürel ve sosyal dokusu, eğitim ve öğretim kurumları, politik duruşuyla erozyona uğradı.

Beşikdüzü, bu erozyon içinde önümüzdeki aylarda yerel seçimlere adım adım yaklaşırken, ilçe yönetimine talip Cumhuriyet Halk Partisinde aday enflasyonu yaşanıyor. Tabii ki, bu güzel olay CHP adına çok önemli. Mevcut Belediye yönetimi ilçemizin doğal tarihi ve sosyal yapısıyla acımasızca oynamıştır. İlçede ikamet eden veya ilçe dışında yaşayan Beşikdüzü vatandaşlarımız, ekonomik olsun siyasi olsun mağdur olmuşlardır.

Bu nedenle ilçemizde halkımız asri değerlerle yaşayabilmesi için Cumhuriyet Halk Partisi elini taşın altına koymak için ilçe seçmeniyle kucaklaşmayı amaçlamaktadır. Kaybolan değerleri yeniden yaşama geçirebilmek için yönetime taliptir. Yaşanan sel felaketinin nedenlerini sorgulamak için taliptir. İlçede yapılan imar yanlışlıkları için yönetime taliptir. Ağlayan esnafın yaşını silmek için yönetime taliptir.

Bu güzel ilçemizi sevenler, çıkarcı ve yandaş yönetimlerine karşı, toplumsal düşünen ve halkın hizmetinde olan yöneticileri ortaya çıkarmalarında büyük rol oynayacaklardır. Bu sorumluluğu taşıyacak vatandaşlarımız, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkasını çok iyi bilirler.

Mahalli seçimler söz konusu olduğunda halkımız, ben kapımın önüne bakarım düşüncesi çok yanlış. Hizmeti kişilere değil topluma götüren düşünceyi egemen kılmak gerekiyor. İşte Cumhuriyet Halk Partisi bu nedenle var. Trabzon’un gurur ilçesi Beşikdüzü’nde her şey var. Ancak adil yönetim yok…

Eeee bakın ne demiş şair..?

En güzel sahilin şahane süsü,

Rüyalar ülkesi ey BEŞİKDÜZÜ…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap