SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şölen başlıyor!
4.12.2018

Ülkemizdeki demokrasi anlayışı çok değişik. Mart 2019 yerel seçimlere çok az bir zaman kala siyaset şölen havasında geçecek gibi görünüyor. Ne güzel değil mi? Havada uçuşan

Şerefsiz,

Sahtekar,

Düzenbaz kelimeleri Türk demokrasisini çok daha güzelleştiriyor. Aslında bu kelimelerle yeni tanışmıyoruz. Televizyon ekranlarında veya yazılı basında ülke ekonomisinin kurtuluşu için hiçbir reçete yazılmazken, bu güzel kelimelerle halkı aydınlatmak yolu seçiliyor. Bu güzel kelimelerin Türk siyasetine girmesinin tek nedeni, ülkede yaşanan tüm yolsuzlukları örtmek için kişiye özel hukukun arkasına gizlenmektir.

Şimdi önümüzdeki martta ülkemiz çok önemli olan yerel seçimlere girecek. Burada halkımıza düşen önemli görevler aslında meclise gönderdiğimiz vekillere güvenin olmamasından kaynaklanmaktadır. Halkımız hiç değilse bir kere olsun doğruları görerek ATATÜRK’ e borcunu oylarıyla ödeme zamanının geldiğini bilsinler.

İçeriden ve dışarıdan kuşatılmış ve bizlere bırakılan cumhuriyete sahip çıkma zorunluluğunu unutmamaları gerekli. Burada ATATÜRK’ ün bir sözünü anımsatmak istiyorum.

“Uyuyan milletler ya ölür ya da köle olarak uyanır”. Bizler ne köle olmak ne de ölmek istemiyoruz. Bizlerin istediği sadece insan olarak onurlu yaşam sürdürmektir. Halkımızı türlü yalanlarla korkutarak aranan demokrasi, hiçbir zaman halkımızın aradığı demokrasi olamaz.

Ülkemizdeki siyaset anlayışı, seçmen pazarına döndü. Yerel seçimler bu acıdan çok önemlidir. Halk yerelde bazı yaşamsal ihtiyaçlarına yanıt verecek kendi yöneticilerini akıl yoluyla bulamazlarsa, işte o zaman demokrasiden söz edemeyiz.

 Öyle görülüyor ki, yerel seçimlerde bozguna uğrayacaklarını tahmin edenler, acı gerçekleri görüyor olacaklar ki, sözde yazarları çirkefleşerek halka korku saçıyorlar.

Halkımız, demokrasi ışığını tekrar yakmak istiyorsa, önüne gelen sandığı tehditlerle değil güllerle, menekşelerle, papatyalarla ve daha nice bahar çiçekleriyle doldursunlar. Rozetinden dahi korkarak yakasına takamayanlara karşı, bu ülkeyi sizlere emanet eden Önder’ e görevinizi ve borcunuzu yapın. BEKLİYORUZ!!!!!!!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap