SON DAKİKA
SON DAKİKA


Acaba Yaramıza Tuz Basabilir miyiz?
6.09.2021

Nasıl bir devlette yaşıyoruz?

Bir gün olsun acı haber gelmesin..!

Bir gün olsun gözyaşlarımız sel olmasın.!

Bir gün olsun teröre isyan ve lanet okunmasın.!

Senelerce kendi çıkarlarını gözetmek uğruna halkı birbirine düşman edenlerin meyveleri artık toplanıyor. Her gün lanet okuduğumuz terörü yaratanlara hoş görünmekle demokrat olunacağını düşünenler her kim olursa olsun halkımız karşısında hesap vermelidirler. Ardı arkası kesilmeyen şehit haberleri canımızı yaktı artık.

Yazıklar olsun. Hem de bin kere yazıklar olsun.

Mezarlıklarımız şehitlerle doldu.

Analar ve babalar evlat acısıyla tutuştu.

Bebeklerimiz babasız kalırken, bir başkanlıktır gidiyor.

PKK’nın kahpe tuzağında ve ülkeye kin kusan düşüncelerle genç fidanlarımız şehit olurken, onlar başkentte makam odalarını paylaşım içindeler. Sevinç ve mutluluk içindeler.  O kahramanların hepsinin bir öyküsü bir hayali vardı. Tıpkı onlardan önce şehit olan fidanlarımız gibi….

Ülkenin her köşesinden yükselen şehit feryatları, gençlerimizin öykülerini süslerken, devleti yönetenlerden senelerce dinlediğimiz havada kalan nutuklar var:” Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, saldırıların hesabı sorulacak” gibi afaki ve ucuz sözler havada uçuşmaktadır. Daha geçen hafta kentimizden uğurlanan cenaze, şehidimizin  değilmiydi?

Devlet kararlı ve istikrarlı bir tutumla, Türkiye’yi bölmeye çalışanlara karşı acil önlemler almak yerine, teröristlerle anlaşmaya oturursa, anaların, babaların ve acılarla dolu halkımızın yüreğine nasıl tuz basacaksınız?

Ey bu ülkeyi yönetenler!

Sizlerin koltuk sevdanız bitmez mi? Sizler ilk önce kendinizi sorgulayın. Sonra da egemenliğimize göz koyanları sorgulayın. Bakın şunu çok iyi bilin. Kendini sorgulamayan başkasını sorgulamaya hakkı yoktur.

Bu halk bizim halkımız, şehit acılarımızdan neden kurtulamıyoruz diye  soru niye sormuyor? Elbette olur ama soramazlar. Sordurmazlar. Çünkü halkı halk olmaktan çıkarmışlar köle yapmışlar. Şehit aileleri bile şehidinin hesabını sormazken “Vatan sağ olsun” romantizmi , terör vahametinin uzun sürmesine neden oluyor, farkında değiller. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap