SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yumrukladığı kadının kafasına şişe fırlattı

Yumrukladığı kadının kafasına şişe fırlattı

26 Ocak 2022 Çarşamba - 17:51




İstanbul Beyoğlu'nda kimliği belirsiz bir kadın ve erkek arasında yaşanan tartışma, kadının darp edilmesiyle sonuçlandı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişinin kadını darp ettiği anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.





Karşısındaki kadına olanca gücüyle saldırdı. Çevredekilerin engellemeye çalıştığı kimliği belirsiz şahıs, etrafına aldırmadan saldırısına devam etti.

Görüntüler 15 Ocak cumartesi günü sabah saat 05.00 sıralarında Beyoğlu Faik Paşa Caddesi'nde kayda geçti. Mobilya dükkanı sahibi Mahmut Kutluk, sabah işyerini açmaya geldiğinde camın kırık olduğunu gördü. Güvenlik kamerasına bakan Kutluk, kadına şiddet görüntülerini görünce polise şikayette bulundu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde iki kadının peşinden gelen iki erkekten biri, kadınlardan birine yumruk atarken kendisi de yere düşüyor. Yerden kalkan saldırgan arkadaşının engellemeye çalışmasına rağmen yerden aldığı şişeyi kadının başına atıyor. Feci saldırının anbean kaydedildiği görüntülerde darp edilen kadın can havliyle kaçmaya çalışırken, onu kovalayan saldırganın çelme takmasıyla yere düşüyor. Kayıtlarda yanındakilerin araya girmesiyle saldırgan ve arkadaşı uzaklaşırken saldırıya uğrayan kadın ve yanındaki arkadaşı diğer yöne doğru gidiyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polisin kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap