SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yıllar sonra tekrar trafiğe açıldı

Yıllar sonra tekrar trafiğe açıldı

03 Aralık 2018 Pazartesi - 20:04




Van’ın en uzun ve en işlek ana arterlerinden biri olan İskele Caddesi, yıllar sonra yeniden çift yönlü olarak trafiğe açıldı.





Van’ın en uzun ve en işlek ana arterlerinden biri olan İskele Caddesi, yıllar sonra yeniden çift yönlü olarak trafiğe açıldı. 

Türkiye'nin en uzun caddelerinden biri olan ve şehir merkezi ile Van Gölü'nü birleştiren İskele Caddesi’nin Beşyol Meydanı ile Karayolları Kavşağı arasında yapılan yenileme çalışmalarının sona ermesinin ardından düzenlenen törenle yeniden trafiğe açıldı. Kente yeni bir görünüm katacak olan cadde; ışıklandırma, ağaçlandırma ve kaldırım çalışmalarıyla Van'ın yeni prestij caddesi haline geldi. 

Yıllar sonra tekrar trafiğe açıldı
Van Ticaret ve Sanayi Odası önünde düzenlenen açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, kentte yeni bir prestij cadde kazandırdıklarını belirtti. Bitlis’ten bir kalkınma ajansı toplantısından döndüğü sırada İskele Caddesi’nin tekrar çift yöne açılarak modernleşmesinin gündeme geldiğini anımsatan Vali Zorluoğlu, “Toplantıdan geldikten sonra fizibilite çalışmalarını başlattık. Bu sene içerisinde Van Büyükşehir Belediyemizin imkanlarıyla burada kaldırım düzenlemesiyle, asfalt yapımıyla, bordür yapımıyla ve çok ilgi çeken ışıklandırmalarıyla İskele Caddemizi çift yönlü olarak trafiğe açtık. Bahar aylarında burayı yeşillendirecek ıhlamur ve çınar ağaçlarıyla Van’ımıza yeni bir prestij cadde kazandırdık. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
van

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap