SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yaylada sulama havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti

Yaylada sulama havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti

11 Temmuz 2023 Salı - 13:30




Aydın Efeler ilçesine bağlı kırsal Eğrikavak Mahallesi’nde sulama havuzuna düşen 8 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti.





Edinilen bilgiye göre, yaylada arazisi bulunan baba Davut Öztürk, çocukları ile birlikte yaylaya çıktı. Büyükler bahçede çalışırken 8 yaşındaki Bedriye Naz Öztürk ile kardeşi Lütfi Talha Öztürk, sulama amaçlı kullanılan havuz kenarında oynamaya başladı. Abla Bedriye Naz, oynadığı sırada bir anda dengesini kaybedip boyunu aşan havuz düştü. Kızının havuza düştüğünü fark eden baba Davut Öztürk beline ip bağlayarak havuz inip kızını kurtardı.
Havuzdan çıkarılan küçük kızı kurtarmak için adeta zamanla yarışan vatandaşlar bir yandan 112’yi arayıp ambulans ve sağlık görevlisi isterken diğer yandan da küçük kızı özel araçla ambulansın geleceği istikamete taşıdılar. Başdeğirmen mevkiinde ambulansa teslim edilerek hastaneye kaldırılan Bedriye Naz Öztürk sağlıkçıların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap