SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yavru kediye yapılanlar yürek sızlattı! Görüntüler infial yarattı

Yavru kediye yapılanlar yürek sızlattı! Görüntüler infial yarattı

19 Haziran 2021 Cumartesi - 14:42




Antalya’da bir site bahçesinde bir genç yavru kediyi defalarca havaya fırlatarak yere çakılmasını izledi. Yavru kedi ağır yaralanırken, görüntüler infial yarattı.





Antalya’da bir site bahçesinde bulunan kediyi defalarda havaya atarak yere düşürmesi vicdanları sızlattı. Yavru kedinin olay sonrasında ağır yaralandığı öğrenilirken, görüntüleri izleyenler duruma tepki gösterdi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesinde bulunan bir sitenin önünde meydana geldi. Sitenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir gencin önce kediyi kucakladığı daha sonra ise havaya fırlattığı görülüyor. Kedi ise sert bir şekilde beton zemine çakıldı.

Genç aynı hareketlerine birkaç kez daha tekrar etti. Sitede yaşayanların müdahale etmediği olayda, yavru kedinin ağır yaralandığı öğrenildi. Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından çok sayıda vatandaş duruma tepki gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap