SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yaşlı adamdan genç kıza skandal sözler: Gözüm sana kayıyor

Yaşlı adamdan genç kıza skandal sözler: Gözüm sana kayıyor

19 Kasım 2019 Salı - 17:01




Kocaeli'nde otobüse binen genç kız, yaşlı adam tarafından sözlü tacize uğradığını iddia etti. Genç kız, yaşlı adamın kendisine, "Karşımda oturma gözüm sana kayıyor." dediğini söyledi.





Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otobüse binen genç kız, karşısında bulunan yaşlı kişinin kendisine, "Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor" dediğini iddia ederek, sosyal medyada yaşadığı olaya tepki gösterdi.

"AHLAKSIZ İNSANA NASIL SESSİZ KALIRIM"
 
Olay, Kartepe ile İzmit Umuttepe arasında sefer yapan belediye halk otobüsünde dün meydana geldi. Üniversite öğrencisi N.Y.'nin iddiasına göre, otobüste yaşlı bir kişinin karşısındaki koltuğa oturdu. Yaşlı kişi üniversite öğrencisi kıza, "Karşımda oturma kalk, gözüm sana kayıyor" dedi. N.Y. yerinden kalkarak, başka bir koltuğa otururken, tartışma devam etti. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde yaşlı kişi, "Çekin, sizin gibi nesle Allah kolaylık versin" derken, genç kız, "Allah Allah benim ailem karışmıyor, sen kimsin" dedi. Yaşlı kişi, "Kızım ben sana karışmıyorum. Karıştırma, edebini takın" derken, genç kız ise, "Ben böyle ahlaksız bir insana nasıl sessiz kalırım" dedi. Bu sırada otobüsü durduran otobüs sürücüsü ise, "Hanımefendi biraz sessiz olur musunuz? Burası tartışma yeri değil" diye uyarıda bulundu. Genç kız, "Hayır ben niye sessiz kalayım" derken, sürücü ise, "Siz bütün milleti rahatsız ediyorsunuz" dedi. Genç kız ise, "Ben rahatsız etmiyorum, beyefendi rahatsız ediyor" diye tepkisini sürdürdü. Sürücü ise, "Dönün bu tarafa tamam, biz sizi dinlemek zorunda değiliz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap