SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yangın duyarlı vatandaş ve itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü

Yangın duyarlı vatandaş ve itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü

16 Nisan 2021 Cuma - 16:59




Aksaray'da 3 katlı apartmanın birinci katındaki daire balkonunda çocuklar tarafından yakılan tüpün kıyafetleri tutuşturması sonucu çıkan yangın, duyarlı bir vatandaşın tüpü evden dışarı çıkarması ve itfaiyenin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.





Yangın, Çerdiğin Mahallesi 1103 Sokakta bulunan 3 katlı bir apartmanın 1. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu Meryem A.’ya (37) ait dairenin balkonunda oyun oynayan 4 çocuk anneleri evden çıkınca balkonda bulunan tüpü yaktı. Tüpün ayarını açan çocuklar kontrol edemeyince tüpü yanar vaziyette bıraktı. Balkonda bulunan kıyafetlerin tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakini Gökhan Ay (35) hızla binaya girerek 4 çocuğu evden çıkarttı. Ardından balkondaki tüpe su dökerek söndüren Gökhan AY patlama riskine karşı tüpü bina dışına çıkardı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederek evin içine sıçramadan yangını tamamen söndürdü. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarının ardından, yangına neden olan tüpe soğutma çalışması yapıldı.

Yangını fark ederek çocukları ve tüpü dışarı çıkaran Gökhan Ay, "Burada yangın çıktı. Yangını fark ettiğimde yukarı çıktım. 4 tane çocuk varmış dışarıya aldım çıktım. En sonunda da yangına müdahale ettim. Tüp vardı patlamak üzere olan onu da aldım dışarıya çıkartıp attım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap