SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yan yana toprağa verilmişlerdi! Kahreden detay...

Yan yana toprağa verilmişlerdi! Kahreden detay...

05 Ağustos 2020 Çarşamba - 13:56




Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Kurban Bayramı'nın son günü, piknik için İkiyaka Dağları'ndaki Cilo-Sat Gölleri'ne giderken geçirdikleri kazada 4 arkadaşlarıyla birlikte hayatlarını kaybeden Savaş Bayram (32) ile Aysun Er'in (31), evlilik hazırlığı yaptığı ortaya çıktı.





Kurban Bayramı'nın son günü yaşanan kazada, İkiyaka Dağları'ndaki Cilo-Sat Gölleri'ne giderken içinde bulundukları pikapın şarampole uçması sonucu Aysun Er, Savaş Bayram ile  arkadaşları Semra Varol, Çimen Özçük, Meryem Renda ve Evin Yazgan hayatlarını kaybetti.  Yaralanan sürücü Mustafa Nasıroğlu'nun tedavisi sürerken, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapan Semra Varol Orman Mahallesi'nde, Çimen Özçük Akalın köyünde, Vergi Dairesi'nde memur olarak görev yapan Meryem Renda Adaklı köyünde, Milli Eğitim Personeli Evin Yazgan da Onbaşılar köyünde toprağa verildi.
 
OTURACAKLARI EVİ DE KİRALAMIŞLAR 
 
4 arkadaşlarıyla birlikte aynı kaderi paylaşan Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Aysun Er ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu olan Savaş Bayram'ın evlilik hazırlığı yaptıkları öğrenildi. Bayram ve Er, bugün Orman Mahallesi'ndeki mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Gözyaşının sel gibi aktığı cenazede çiftin arkadaşları, Aysun'un çeyizini hazırladığını, Savaş'ın da yaşayacakları evi kiraladığını anlattı. İkilinin pandemi nedeniyle erteledikleri nikahı bayramdan sonra kıymayı planladığı ifade edilirken, Savaş Bayram’ın kardeşi Fesih Bayram, “Altı yıl yurt dışında okudu. Çalışmak için İstanbul’a gitti. Evlilik için iki ay önce buraya geldi. Savaş ile Aysun’un 8 yıllık bir beraberliği vardı. Bayramdan önce söz kestik. Bayramdan sonra evlenecektiler. Evi kiraladılar. Bu dünyada beraber olamadılar inşallah diğer dünyada beraber olurlar. Her iki ailenin istediği üzerine de yan yana defnettik” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap