SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yalova'da "askıda bayramlık giysiler" şaşırttı

Yalova'da "askıda bayramlık giysiler" şaşırttı

21 Ağustos 2018 Salı - 17:30




Yalova'da, bir lisenin bahçe korkuluklarına asılan, yıkanmış, ütülenmiş ve üzerine "İyi bayramlar" notu iliştirilmiş giysiler, görenleri şaşırttı.





Bahçelievler Mahallesi'ndeki Yalova Anadolu Lisesinin önünden geçenler  bahçe korkuluklarına asılı çok sayıda giysi gördü.

Yıkanmış, ütülenmiş ve üzerinde "İyi bayramlar" notu bulunan ikinci el  giysiler görenleri şaşırtırken, bunu yapan kişilerin davranışı takdir topladı.

Mahalle sakinlerinden Seher Büyükdeniz, gazetecilere yaptığı  açıklamada, yapılanın örnek bir davranış olduğunu dile getirerek, "Önemli olan  yeni değil, temiz giyinmek. Bu örnek davranışı görmek, bizleri mutlu etti. Gurur  duydum. Yapandan Allah razı olsun." dedi.

Mahalle sakinlerinden Murat Çağahan da yüce gönüllülük yapıldığını  ifade ederek, "Kıyafetler, insanların ihtiyacı düşünülerek, yıkanmış, temizlenmiş  ve buraya asılmış. Allah ondan bin kere razı olsun. Bu kıyafetleri asan kişiye  çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap