SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Yağışlar gidiyor ama... Donacağız! İşte 5 günlük hava tahminleri

Yağışlar gidiyor ama... Donacağız! İşte 5 günlük hava tahminleri

18 Aralık 2020 Cuma - 09:35




Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre Türkiye aralıksız yağışlı havanın etkisinden çıkıyor. Ancak havalar git gide daha da soğuyacak. İşte 5 günlük hava tahminleri





Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce gelen hava durumu tahminlerine göre; yurdun bazı kesimlerine don ve buzlanma uyarısı yapıldı. Öte yandan Karadeniz'in kıyı kesimleri ile İstanbul dahil Marmara bölgesinde birçok ilde havanın yer yer yağışlı geçeceği ifade edilirken sabah ve gece saatlerinde ise pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa'nın doğusu ve Kırklareli'nin kıyı ilçeleri bugün hafif yağmurun etkisinde olurken yurt genelinde yapılan hava durumu tahminlerinde bugün ve yarın buzlanma ve don olayının beklendiği ifade edildi. Aralık ayıyla beraber düşüşe geçen hava sıcaklıklarıyla özellikle doğu bölgesinde yüksek kesimlerdeki kar yağışı devam ediyor…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa'nın doğusu ve Kırklareli'nin kıyı ilçelerinin yer yer hafif yağmurlu, Van çevrelerinin hafif kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus ile birlikte doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İŞTE HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLERİ:


haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

haritalı hava durumu tahmini

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap