SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Vahşi cinayetin arkasından yasak aşk çıktı

Vahşi cinayetin arkasından yasak aşk çıktı

19 Şubat 2021 Cuma - 11:07




Gaziantep'te ormanlık alanda başı taşla ezilmiş halde cesedi bulunan Mesut O.'nun, yasak aşk cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı.





Gaziantep’te 11 Şubat günü çıktığı evine dönmeyince yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu iş makinesi operatörü Mesut O., 16 Şubat günü ormanlık alanda cesedi bulundu. Yapılan incelemede O.'nun dövüldükten sonra başının taşla ezildiği belirlendi. Mesut O.'nun cenazesi otopsisinin ardından defnedilirken, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulu olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri cinayete ilişkin soruşturma başlattı.

SON TELEFON YASAK AŞKININ EŞİNDEN

JASAT timleri, öldürülen Mesut O.'nun yakınları ve çalışma arkadaşları ile cesedinin bulunduğu bölgedeki vatandaşların bilgisine başvurdu. Onlarca kişiyle görüşen ekipler, O.'nun evli olan S.Ö. ile ilişkisi bulunduğunu saptadı. Çalışmalarını bu yöne kaydıran jandarma, O.'nun kaybolmadan önce son olarak S.Ö.'nün eşi A.Ö. ile görüştüğünü saptadı. Bunun üzerine gözaltına alınan A.Ö., cinayete kurban giden Mesut O. ile arkadaş olduklarını ve öldürülmesiyle ilgisi bulunmadığını ifade etti. Ancak yapılan detaylı araştırmada A.Ö.'nün, Mesut O.'nun cesedinin bulunduğu ormanlık alanda 11 Şubat gecesi telefon sinyali tespit edildi.  Bu saptama sonrası A.Ö. suçunu itiraf etmek zorunda kaldı. A.Ö., eşi ile ilişkisi olduğunu öğrenince akrabaları ile birlikte Mesut O.'yu görüşmek üzere ormanlık alana çağırdıklarını ve burada yaşanan tartışmanın ardından öldürdüklerini söyledi.

A.Ö.'nün itirafının ardından ağabeyi H.Ö. ve eşi S.Ö.'nün de aralarında olduğu 6 kişi daha gözaltına alındı. Jandarmada yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Ö. ve ağabeyi H.Ö. tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap