SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Uzman çavuş, odasında ölü bulundu

Uzman çavuş, odasında ölü bulundu

13 Kasım 2018 Salı - 11:59




ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, sözleşmeli uzman çavuş olarak görev yapan Ahmet E. (24), odasında başından tabancayla vurulmuş bulundu. Ağır yaralı ha





Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli sözleşmeli uzman çavuşAhmet E., dün mesai bitiminden sonra Yukarı Pazarcı Mahallesi 4035 Sokak'taki evine geldi. Arkadaşına spor yapmaya gitmeyeceğini söyleyen Ahmet E., evde tek başına kaldı. Spora giden arkadaşı ise bir süre sonra eve döndüğünde Ahmet E.'nin odasından silah sesi geldiğini duydu.

Odaya giren arkadaşı, Ahmet E.'yi başından tabancayla vurulmuş bulunca 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbarla gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ahmet E., ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet E., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahmet E.'nin cansız bedeni, inceleme sonrası AntalyaAdli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap