SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Üsküdar Sahili'nde yoğunluk

Üsküdar Sahili'nde yoğunluk

27 Mart 2021 Cumartesi - 17:06




ÜSKÜDAR'da vatandaşlar meydanlara ve sahillere akın etti. Üsküdar Sahili'nde kimi fotoğraf çektirirken, kimisi de yürüyüş yapmayı tercih etti.





Cumartesi gününde güneşli havayı fırsat bilen İstanbullular meydanlara ve sahillere akın etti. Koronavirüs vakalarında yaşanan artışa rağmen sahillerde yoğunluk oluştu. Üsküdar Sahili'nde de yoğunluk oluştu. Zaman zaman sosyal mesafenin de hiçe sayıldığı görüldü.

Ailesiyle sahile gelen Mustafa Demir, "Hava almaya geldik ama şu kalabalığın vermiş olduğu bir duyarsızlık var. Gelecek haftalarda yine kısıtlamalar gündeme gelmez inşallah" dedi. Oğuzhan Gökçe, "Cumartesi kısıtlamanın kalkması iyi oldu ama mesafemizi koruyarak hava alabiliriz. Kardeşimi uzun zamandan sonra ilk defa dışarı çıkardım. Uzaktan eğitimden dolayı iyice bunaldı. İnşallah yakın zamanda bu durumu atlatırız" diye konuştu.

Çocukları gezdirmeye geldiğini söyleyen Mustafa Güldemir "Hava güneşli çok güzel bir hava var. Gezmeye geldik sahile. Koronadan çok sıkıldık. Ailecek hafta sonunun tadını çıkarıyoruz" dedi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap