SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Trafoda korkunç ölüm!

Trafoda korkunç ölüm!

29 Haziran 2020 Pazartesi - 09:30




Bursa'da elektrik trafosuna giren hırsızlık şüphelisi, bakır kabloları çalmak isterken elektrik akıma kapılması sonucu yanarak can verdi. Şüphelinin cansız bedeni, bölgede elektrik kesilmesi sonrası olay yerine giden elektrik dağıtım şirketi çalışanları tarafından bulundu.





Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Doğru Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Ç. ve yanındaki arkadaşları, tekstil sanayi bölgesine elektrik sağlayan trafonun kapı kilidini kırıp, içeri girdi. Mustafa Ç., burada kabloları keserken akıma kapıldı.

ELEKTRİKLER KESİLİNCE ORTAYA ÇIKTI

Yanındaki arkadaşları kaçarken, bölgede elektriklerin kesildiği ihbarı üzerine elektrik dağıtım şirketi çalışanları trafoya geldi.

 Trafonun kapısının kırık olduğunu gören ekipler, içeri girdiklerinde Mustafa Ç.’nin hareketsiz yattığını gördü, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mustafa Ç.’nin hayatını kaybettiği tespit edildi.

KAÇAN ŞÜPHELİ ARANIYOR


Trafoda yapılan incelemede bir miktar kablo ile demir kesme makası bulan polis ekipleri, kaçan diğer şüphelileri yakalamak için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Hakkında taksirle yaralanmaya neden olmak suçundan dava kaydının olduğu belirlenen Mustafa Ç.’nin cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap