SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Trafik kazalarına dikkat çekmek için hayatını kaybettiği yere gömüldü!

Trafik kazalarına dikkat çekmek için hayatını kaybettiği yere gömüldü!

24 Ağustos 2020 Pazartesi - 15:29




Sinop'un Dikmen ilçesinde 57 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 57 yaşındaki adam, trafik kazalarına dikkat çekmek için hayatını kaybettiği yere gömüldü.





Sinop'un Dikmen ilçesinde bundan 57 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve sadece adının Veli olduğu bilinen şahıs, trafik kazalarına dikkat çekmek için hayatını kaybettiği yere gömüldü.

Samsun'un Alaçam ilçesine bağlı bir kırsal mahallede çalıştığı öğrenilen ve soyadı bilinmeyen Veli adlı kişi, bundan 57 yıl önce işi için Sinop'a giderken Kanlıçay köyü yeni ismiyle Güzelceçay köyü yakınlarında kullandığı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kazada ölen Veli adlı kişinin cenazesini almaya kimse gelmeyince, köy sakinleri trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla cenazeyi kaza yaptığı yerin yol kenarına gömdü. Mezar taşı üzerine köy sakinleri tarafından “Şehit şoför ruhun şad olsun, mezarın nurla dolsun” yazıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap