SON DAKİKA



Haber > Yaşam > THY hissesinde kayıplar sürüyor

THY hissesinde kayıplar sürüyor

27 Şubat 2020 Perşembe - 13:16




THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aycı, ‘Nahçivan uçuşları durduruldu, Seul seferleri azaltıldı. İran'ı çok sıkı takip ediyoruz’ dedi. Öte yandan THYAO hissesinde virüs kaynaklı düşüş bugün de devam ediyor.





NTV'nin internet sitesinde yer alan habere göre Aycı özetle şunları söyledi

"Aslolan vatandaşlarımız getirirken dikkatle ve hassasiyetle  taşımalarını yapmaktır. Dünyada risk gurubu nerelerde artıyorsa tedbirleri alıyoruz. Nahçivan uçuşları durduruldu, Seul seferleri  azaltıldı. İran'ı çok sıkı takip ediyoruz.

Uçaklarımızda gerekli dezenfekte işlemlerini yapıyoruz. Suudi Arabistan'a sınırlı uçuş söz konusu. 12 riskli ülke var bunlarla  ilgili uçaklardaki dezenfekte işlemlerini yapıyoruz. Suudi Arabistan'a  umre uçuşları kapatıldı. Bilet değişimlerini, iadelerini son derece  kolaylaştırdık. Mayıs ayına kadar olan uçuşlarda bilet değiştirmede  tüm yolcularımız her yerden bu hizmetleri alabilir.

Mayıs ayına kadar ücret ödemeden bilet iadesi yapılabilir. 250’den fazla uçağımızı hızlı şekilde dezenfekte ettik. Yolcularımız güvenle uçuş yapabilirler. Tedbirleri önemsiyoruz.

Yolcularımız açıklamalarımızı düzenli olarak takip etsinler. Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz. Sağlık Bakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz süreci hassasiyetle yönetiyorlar."


HİSSEDE SERT DÜŞÜŞ

Öte yandan THYAO hissesinde virüs kaynaklı düşüş bugün de devam ediyor. Şirket hisselerinde kayıplar yüzde 4'ü geçti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
THY

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap