SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu

05 Mart 2020 Perşembe - 11:38




Tekirdağ'da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaya ilişkin 2 kişiye işlem yapılırken, 1 kişi de gözaltına alındı. Tekirdağ Eski Malkara Yolu üzerinde durdurulan 59 EP 144 plakalı araçta bulunan T.İ. ve R.B. isimli şahıslardan, beyaz şeffaf poşet içerisinde beyaz kağıda sarılı daralı 23,2 gram bonzai (Sentetik kannabinoid) maddesi ele geçirildi.





Tekirdağ'da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaya ilişkin 2 kişiye işlem yapılırken, 1 kişi de gözaltına alındı.

Tekirdağ Eski Malkara Yolu üzerinde durdurulan 59 EP 144 plakalı araçta bulunan T.İ. ve R.B. isimli şahıslardan, beyaz şeffaf poşet içerisinde beyaz kağıda sarılı daralı 23,2 gram bonzai (Sentetik kannabinoid) maddesi ele geçirildi.

Şahıslar hakkında gerekli soruşturma başlatıldı




Çorlu Hıdırağa (Kore) Mahallesi'nde uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında da tespit edilen bir şahsın üzerinde yapılan arama neticesinde fişeklenmiş halde 47 fişek uyuşturucu maddelerden bonzai (Sentetik kannabinoid) maddesi, fişeklenmiş halde 3 fişek uyuşturucu maddelerden eroin maddesi, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 150 TL para ele geçirildi.
Konu ile ilgili olarak Y.İ. isimli şahıs gözaltına alınarak gerekli soruşturma işlemlerine başlandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap