SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Taş ocağındaki patlatmalar, evlerin duvarlarını çatlattı

Taş ocağındaki patlatmalar, evlerin duvarlarını çatlattı

24 Kasım 2021 Çarşamba - 15:14




Bilecik'te taş ocağında yapılan kontrollü patlatmalar, yakındaki evlerin duvarlarında çatlaklar oluşturdu. Deprem olduğunu düşünen Şaziye Çakmak "Ev yıkılacak zannettim. Patlamadan dolayı evlerimiz bu durumda. Yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.





Pazaryeri ilçesine bağlı 20 haneli ve 60 nüfusu Bulduk köyü sakinleri, yakın bir bölgede bulunan taş ocağında kontrollü patlatmaların caminin yanı sıra evlerde de maddi hasara yol açtığı iddia etti.

Köyde yaşayan Şaziye Çakmak, son patlatmada evinin yıkılacağını zannettiğini belirterek “Buradaki çatlaklar son patlamadan sonra oldu. Oturuyordum hatta o gün çok korktum. Bir de son patladığında deprem oluyor sandım.

Artık ev yıkılacak zannettim. Patlamadan dolayı evlerimiz bu durumda. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi. Köy sakini İbrahim Çakmak ise, taş ocağındaki patlatmalar nedeniyle evlerinin zarar gördüğünü söyledi.

“NE OLACAK SONUMUZ” 

Patlatmalar nedeniyle endişe yaşadıklarını belirten Çakmak “Taş ocağındaki patlatmalardan sonra evlerimiz bu hale geldi. Ne olacak bizim sonumuz? Yetkililerde yardım bekliyoruz. Evlerimiz duvarları yakında tamamen çökecek diye endişe ediyoruz” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap