SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Taksim meydanda çocuklardan tehlikeli serinleme

Taksim meydanda çocuklardan tehlikeli serinleme

23 Ağustos 2020 Pazar - 16:55




Sıcak havadan bunalan çocuklar süs havuzlarına girdiler





Taksim’de sıcak havadan bunalan çocuklar, meydanda bulunan havuzlara girerek serinledi. Çocukların zaman zaman havuza birbirlerini itmeleri tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu.

Son günlerde İstanbul’da etkisi süren sıcak havalardan bunalan çocuklar, çözümü Taksim meydanda bulunan süs havuzlarına girmekte buldular. Çocuklar hem süs havuzuna girdiler hem de havuzdaki suyu birbirlerine atarak oyun oynadı. Zabıta ekiplerini gören çocuklar, havuz çevresinden koşarak uzaklaştı. Öte yandan, çocukların zaman zaman havuzun içerisine birbirlerini itmeleri tehlikeli anlar yaşattı. Çocuklar havuzun içindeki elektrik aksanlarından kaynaklanabilecek riskleri de hiçe saydılar. Çocukların havuzdan ayrılmasının ardından ise aynı havuza sokak köpeklerinin girdiği görüldü. Bu durum da havuza giren çocukların sağlığını tehdit edecek başka bir tehlikeyi daha ortaya çıkardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap