SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sürüklenen yavru atın imdadına annesi yetişti

Sürüklenen yavru atın imdadına annesi yetişti

13 Nisan 2021 Salı - 13:15




Kars’ın Dikme köyü yakınlarına gelen yılkı atları, karların erimesiyle taşan Kars Çayı’ndan geçti. Annesinin arkasından çaya giren yavru bir at, akıntıya kapılıp sürüklenmeye başladı. Akıntıyla nasıl baş edeceğini bilemeyen yavrunun imdadına annesi yetişti.





Kars’ın Dikme köyü yakınlarına gelen bir grup yılkı atı burada eriyen karlar ile taşan Kars Çayı’ndan karşıya geçti. Atların çaydan geçmesi renkli görüntüler ortaya çıkardı. Yavru atın suyla imtihanı ise ilginç görüntüler oluşturdu.

Annesinin arkasından suya giren yavru at, akıntının kuvvetiyle sürüklendi. Boğulmaktan son anda kurtulan yavru atı ise annesi bir an olsun yalnız bırakmadı. Azgın sulardan çıkmayı başaran yavru, daha sonra annesiyle diğer atların yanına gitti.

Dikme köyü arazilerinde yaşam mücadelesi veren atlar, havaların ısınmasıyla hemen köyün yanı başından geçen Kars Çayı’na giderek buradan su ihtiyaçlarını karşılıyor, daha sonra ovaya yayılıyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap