SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sosyal medyayı ikiye bölen video: Tavşan mı karga mı?

Sosyal medyayı ikiye bölen video: Tavşan mı karga mı?

20 Ağustos 2019 Salı - 17:33




Twitter'da geçtiğimiz günlerde yapılan bir paylaşım sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kullanıcının paylaştığı videoda sevdiği hayvanın ne olduğu belli olmayınca kullanıcılar ikiye bölündü. Videodaki hayvan karga ve tavşana benzetildi.





Twitter'da Dan Quintana adlı bir kullanıcının paylaşımı sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Tartışmalar akıllara 'altın sarısı mı mavi mi?' paylaşımını getirdi.

Twitter hesabında Dan Quintana adlı kullanıcı "Tavşanlar burnunun okşanmasını sever" notuyla bir paylaşımda bulundu. Ancak paylaşımı hızla yayıldı ve bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Sosyal medyada pek çok kişi Quintana'nın aksine videodakinin tavşan değil karga olduğunu ifade etti. Bir kullanıcı "Hayatımda gördüğüm en tuhaf tavşan kulakları" diyerek videodaki canlının karga olduğunu ifade etti.

Bazıları ise görüntünün tavşan kafası olduğunu kulak kısmının ise optik ilüzyon ile farklı göründüğünü belirtti.

Bir başka grup da esprili bir dille çizim yaparak aslında bir ördek olduğunu iddia etti. Ancak çoğunluk videodaki hayvanın karga olduğu konusunda ısrarcı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap