SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sokak sokak gezip kayıp oğlunu arıyor

Sokak sokak gezip kayıp oğlunu arıyor

08 Kasım 2021 Pazartesi - 16:52




Adana'da 45 gün önce haftalığını annesine verip, akşam evden ayrılan, bir daha da kendisinden haber alınamayan Muhammet Yüksekdağ'ın (16) ailesi, oğullarının hayatından endişe ediyor. Cemal Yüksekdağ ve ailesi sokak sokak gezip oğullarını arıyor.





Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi’nde oturan Yüksekdağ ailesinin 16 yaşındaki tek çocukları Muhammet Yüksekdağ, 25 Eylül'de çalıştığı oto yıkamacıdan çıkıp eve geldi. Annesine haftalığını veren Yüksekdağ, yanına 20 TL alarak evden ayrıldı. Yüksekdağ’dan bir daha haber alınamadı. Polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulunan Yüksekdağ ailesi, bastırdığı afişlerle kapı kapı dolaşarak çocuklarını aramaya başladı. Kentte gitmedikleri yer kalmayan aile, oğullarının bulunması için yardım bekliyor.

‘HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ’

Cemal Yüksekdağ, oto yıkamacıda çalışan oğlu Muhammet’in haftalığını annesine verdikten sonra evden ayrıldığını ve bir daha da geri dönmediğini belirterek, “Afişler bastırdık, kapı kapı dolaştık ancak bulamadık. Gece-gündüz demeden, 40-50 kişiyle aradık. Bakmadığımız bahçe, tarla kalmadı. Sanki yer yarıldı, içine girdi. Oğlumun kimseyle bir sorunu yok. Hayatından endişe ediyoruz ve bir an önce bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap