SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Şoka girdi! Sürekli onları sordu

Şoka girdi! Sürekli onları sordu

07 Mayıs 2019 Salı - 18:41




Adana'da sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle ağaçlara çarpan otomobilde bulunan 3'ü kadın 4 kişi, yaralandı.





Kaza, Sarıçam ilçesindeki Hekimköy Bulvarı'nda meydana geldi. Süha Karakuş'un kullandığı 01 LR 840 plakalı otomobil, refüjdeki ağaçlara çarparak, durabildi. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Karakuş ile beraberinde bulunan Yağmur Zehre İnan, Sema Gülegen ve Melek Söyle Demiroğlu sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı CANKUR ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkarttı. Sağlıkekiplerinin olay yerinde ilk müdahalelerini yaptıkları 3 kadın yaralı, ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü.

Başından yaralanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edilen Süha Karakuş'un bilincini açık tutmak için sağlık ve itfaiye ekipleri yoğun çaba gösterdi. Karakuş, sağlık görevlilerine sürekli arkadaşlarının sağlık durumunu sordu. Karakuş da daha sonra gelen ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap