SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sivas'ta 277 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

Sivas'ta 277 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

11 Mart 2022 Cuma - 16:31




Sivas'ta etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar nedeniyle il genelinde 277 yerleşim yerinin yolu, ulaşıma kapandı. Akıncılar ilçesi Ekenek köyünde yaşayan koah hastası Havva Uçar'ın hastaneye gitmesi için ekipler seferber oldu.





Kentte gece saatlerinde başlayan, aralıklarla etkili olan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu.

Kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiği kent merkezinde sürücüler, araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti. Belediye ekipleri ana yollar ile mahalle aralarında kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışı nedeniyle il genelinde köy ve mezralardan oluşan 277 yerleşim yerinin yolu da ulaşıma kapandı. Kapalı yolların açılması için Özel İdare ekipleri, çalışma başlattı Kentte kar yağışı nedeniyle yolu kapanan köylerde rahatsızlananlar için Özel İdare ekipleri, harekete geçti.

Akıncılar ilçesi Ekenek köyünde yaşayan KOAH hastası Havva Uçar'ın (78) yakınları, sağlık ekiplerinden yardım istedi. Hastanın Akıncılar Devlet Hastanesi'ne ulaştırılması için İlçe Özel İdare ekipleri de çalışma yaptı. İş makinesiyle köy yolunu açan ekiplerin öncülük ettiği ambulansla hastaya ulaşıldı. Ambulansa alınan Hava Uçar, Akıncılar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap