SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Şırınga çikolata fabrikasından açıklama geldi

Şırınga çikolata fabrikasından açıklama geldi

12 Aralık 2019 Perşembe - 15:49




Şırınga çikolata fabrikasından açıklama geldi





Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki 'şırınga çikolata' üretimi yapılan firmanın mali işler müdürü Yüksel Uçkun, 7 yaşındaki Mert Yağız Köksal'ın ölümünün ardından açıklama yaptı.

Haber7'de yer alan habere göre, Uçkun, "Birkaç firma daha üretiyor. Bizim ürünümüz olduğuna dair net bilgi yok. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın izniyle üretiyoruz. Konuyla alakalı tam bir açıklama yapmak için Adli Tıp raporunu bekliyoruz" dedi.

Ankara'da, ilkokul öğrencisi olan 7 yaşındaki Mert Yağız Köksal, okul kantininden aldığı, şırınga şeklindeki oyuncak sıvı çikolatayı yerken, iddiaya göre, kapağının nefes borusuna kaçması sonucu hayatını kaybetmişti.

Şırıngalı çikolatadan bir çocuk ölümü daha!

Bu arada Ankara'nın Keçiören ilçesinde önceki gün şırınga şeklinde ambalajı bulunan sıvı çikolatayı yediği sırada fenalaşarak hayatını kaybeden Mert Yağız'a benzer şekilde Diyarbakır'da da 7 yaşındaki Umut Bilgi'nin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap