SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

Silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

16 Ekim 2021 Cumartesi - 15:12




Bartın’da kent merkezindeki bir barda çıkan silahlı kavgada göğsünden vurulan Ayberk Karagöz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.





Edinilen bilgilere göre, olay, gece saatlerinde Bartın kent merkezinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Kırtepe Mahallesi Hamam Sokak üzerinde yer alan binanın 2’nci katındaki barda iddialara göre Eren G. (30) ve T.K. isimli şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada kavga eden Eren G. ve T.K.’yı ayırmaya çalışan Ayberk Karagöz iddialara göre Eren G.’nin ateşlediği silahtan çıkan kurşunla göğsünden, T.K. ise omzundan vuruldu. İhbar üzerine bölgeye 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ayberk Karagöz’ün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. Omzundan yaralanan T.K.’nın Bolu’ya sevk edildiği öğrenildi.

Olay sonrası otomobil ile kaçan Eren G. polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Eren G., 1 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayda kullanılan silahı ırmağa attığını ifade etti. Silahın bulunması için çalışma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap