SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sıcaktan bunaldı! Korunmak için kafasının üstünde koltukla yürüdü!

Sıcaktan bunaldı! Korunmak için kafasının üstünde koltukla yürüdü!

03 Temmuz 2021 Cumartesi - 17:53




Türkiye'de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Elazığ’da vatandaşlar da sıcaktan korunmak için farklı yöntemlere başvuruyor.





Elazığ’da termometreler 41 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan Elazığlılar serinlemek farklı yöntemlere başvurmaya başladı. Kentin en işlek caddelerinden bir olan Gazi Caddesi'nde bir vatandaşın ise güneşten korunmak için kafasına koyduğu koltuk ile caddede yürümesi ilginç görüntüler oluşturdu. 

"Bulduğumuz serin yerlere kaçıyoruz"

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte kent nüfusunun gözle görülür derecede düştüğünü belirten vatandaşlardan Yüksel Biçer, "Havalar çok sıcak. Termometreler 41 dereceyi gösteriyor. Şu anda ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz. Bulduğumuz serin yerlere kaçıyoruz. Caddenin dolu olmasının sebebi, hava sıcaklığından bunalan insanlar yazlık, bağ, bahçelerine gidiyor. Kısıtlamanın da bitmesini fırsat bilip köyleri olan köylere gidiyor, bizim gibi insanlar da nerde serin bir yer bulursa oturuyor. Hava çok bunaltıcı, inşallah yağmur yağar da ortalık bir serinler" dedi.
Gölgelik alanda serinleyen vatandaşlardan Seyfettin Tunç ise "Hava çok sıcak, bunaltıcı bir hava var. Gölgelik alanlara kaçıyoruz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap