SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sevgilisini döven spor hocası tutuklandı

Sevgilisini döven spor hocası tutuklandı

30 Mart 2021 Salı - 19:25




Marmaris’te sevgilisi B.Ö. isimli kadına, birlikte yemek yedikleri sırada şiddet uygulayan spor hocası Engin Ceylan tutuklandı.





Muğla’nın Marmaris ilçesinde spor eğitmeni olarak çalışan Engin Ceylan’ın (33) B.Ö.’ye (20) uyguladığı şiddet görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkilere neden olmuş, #EnginCeylanTutuklansın etiketiyle çok sayıda paylaşım yapılmıştı. Genç kadın şikayetçi oldu, Ceylan Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yaşanan olayın kamera görüntülerinin yayınlanmasının ardından fail Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Vurma sebebim yemek yerken üstüme tuzluk ve bardağı fırlatıp küfür etmesiydi. Haklı olduğum için şikayet etmedi. 1 sene benle yaşamaya devam ettikten sonra ayrılmak istediğim zaman videoyu kırpıp beni ifşa ve linç etmeye çalıştı. Herkes neyin ne olduğunu görsün” ifadelerini kullandı.

Genç kadın 2 kez şikayet etmişti

Şiddet olayından sonra, geçtiğimiz 4 Aralık’ta savcılığa giden B.Ö.’nün şikayetini geri çektiği, ancak 26 Mart’ta ikinci kez darp yaşadığı ileri sürüldü. Olayın ardından B.Ö.’nün Ceylan hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarttığı, Ceylan’ın bu kararı ihlalden 3 gün hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. Ceylan konu ile ilgili, B.Ö.’nün iddialarının gerçek olmadığını ve avukatı aracılığıyla haklarını yasal yollardan arayacağını ifade etti.

Tutuklu yargılanacak 


Genç kadın hukuk mücadelesi başlattı. Daha önceki süreçlerde birbirlerinden şikayetçi olan çift hakkında bir dosya daha bulunuyordu. Uzaklaştırma kararı olan spor eğitmeni Ceylan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap