SON DAKİKA



Haber > Yaşam > "Sende hiç ar namus yok mu?” deyip gasp ettiler

"Sende hiç ar namus yok mu?” deyip gasp ettiler

12 Şubat 2020 Çarşamba - 15:11




Para karşılığında cinsel birliktelik için evine çağırdığı kadınla basılan adam, “sen bizim kardeşimizi nasıl alıkoyarsın” diyen 2 şüpheli ve anlaştığı kadın tarafından gasp edildi





 Antalya’da para karşılığında cinsel birliktelik için evine çağırdığı kadınla basılan adam, ‘sen bizim kardeşimizi nasıl alıkoyarsın? Sende hiç ar namus yok mu’ diyerek 2 kişi tarafından gasba uğradığını iddia etti. Olaydan 4 saat sonra yakalanan şüphelilerin gasptan elde ettikleri paranın bir miktarıyla uyuşturucu aldığı öğrenildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edileceği sırada ise gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, “Ne yaptık ki” cevabını verdi.

Olay, dün akşam 19.15 sıralarında Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi 2215. Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.T. isimli adam, daha önce para karşılığı cinsel birliktelik yaşadığı iddia edilen E.T. ile evinde görüşmek istedi. Bir süre sonra E.T. ile eve giren H.T.’nin arkasında 2 erkek şahıs daha girdi. H.T.’yi yatak odasına iten 2 şüpheli, iddiaya göre "Sen bizim kardeşimizi nasıl alıkoyarsın? Seni burada iki dakikada öldürürüz, kimsenin ruhu duymaz, sende hiç ar namus yok mu? Seni burada öldüreceğiz" diyerek ağzına çorap sokmaya çalıştı. Ardından şüphelilerden birisi "git arabadan silahı da getir" deyip, H.T.’nin ellerine bıçağın sapıyla vurmaya başladı. İkilinin arasında çıkan arbede sırasında E.T., H.T.’nin cebinden önce cüzdanını ardından içerisindeki 480 TL parayı aldı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, H.T. gasp edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Gasp sonrası uyuşturucu almışlar




İhbarın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüpheli şahısların kaçış istikametleri tespit etti. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüpheli E.T., A.A ve B.D.’yi olaydan 4 saat sonrası kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şüpheli E.T. isimli kadının üzerinde H.T.’ye ait olduğu değerlendirilen 395 TL para ile şüpheli A.A. isimli şahsın üzerinden olayda kullanılan bıçak ele geçirildiği ve şüphelilerin olaydan sonra müştekiye ait paranın bir kısmı ile uyuşturucu madde alıp kullandıkları öğrenildi.

“Ne yaptık ki?”




Şüpheli E.T., A.A ve B.D. isimli şahıslar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği sırada gazetecilerin ‘neden yaptınız?’ sorusuna ‘ne yaptık ki? Bize uyuşturucu satanlar gasba uğrattı. Uyuşturucu satanlar dışarıda” yanıtını verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap