SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Şehit Fethi Sekin'in motoru ilk kez kullanıldı

Şehit Fethi Sekin'in motoru ilk kez kullanıldı

03 Aralık 2019 Salı - 18:11




İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir Adliyesi'nde düzenlenen saldırıda teröristlerle girdiği çatışma sırasında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in kullandığı motosikleti 3 yıl sonda ilk kez kullandı.





İzmir Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerindeki motosikletli timlerde görev alacak 65 polis, 5 haftalık kursu tamamlayarak sertifikalarını aldı. Törende İzmir İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, Fethi Sekin şehit olduktan sonra hiç kullanılmayan motosikletine binerek şehidi andı.

"ÇOK KISA SÜREDE ULAŞACAĞIZ"
 
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerine bağlı 65 kursiyer, 5 haftalık zorlu eğitimlerini tamamlayarak Bornova’da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde sertifikalarını aldı. İzmir İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın da düzenlenen törene katıldı. Aşkın, "İzmir’de göreve başladığım günden bu zamana kadar sayısını ve niteliğini artırmak istediğim alanın başı, motosikletli polis timlerimiz oldu. İlk geldiğimde 40 kadar motosikletli timimiz göreve çıkarken bugün 90’a ulaştık; hedefimiz 110. Çok kısa sürede de buna ulaşacağız" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap