SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Şanlıurfa'da akılalmaz kaza!

Şanlıurfa'da akılalmaz kaza!

06 Ağustos 2018 Pazartesi - 18:51




Şanlıurfa'da, freni boşalan kum yüklü kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, seyir halindeki 4 araca çarptıktan sonra yan yattı. Araçların üst üste ç





Kaza, sabah saatlerinde, İpekyolu Mahallesi’ndeki Balıklıgöl Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilmeyen kum yüklü kamyonun, iddiaya göre, freni boşaldı.

Sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, karşı yönden gelen bir kamyonet ve 3 otomobile çarptıktan sonra bir süre yolda sürüklenip, yan yattı.

Araçların hurdaya döndüğü kazayı görenler, sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Çevredekiler, ekipler gelene kadar araçlarda sıkışanları çıkarmak için seferber oldu. Araçlarında sıkışanlar, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle kurtarıldı.

Müslüm D., Abdullah S., Mehmet Halil T., Sabri Yıldız ve ismi öğrenilemeyen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Balıklıgöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Sabri Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap