SON DAKİKA



Haber > Yaşam > SANKON İzmir il Başkanının evi kurşunlandı

SANKON İzmir il Başkanının evi kurşunlandı

29 Ocak 2021 Cuma - 14:35




Sanayiciler iş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) İzmir İl Başkanı Mahsun Kuruçay'ın evi kurşunlandı. SANKON ve Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) saldırıyı yazılı açıklama ile kınadı.





Sanayiciler iş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) İzmir İl Başkanı Mahsun Kuruçay'ın Menderes ilçesinde bulunan evi, geçtiğimiz hafta kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı. Aynı samanda SANKON Ege Bölge Başkanı olan Kuruçay'a yapılan saldırı GESKON ile SANKON tarafından kınandı.

Yapılan yazılı açıklamada, "Güvenlik güçleri saldırıyı yapanları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayı gerçekleştiren failleri şiddetle kınıyor ve en kısa zamanda yakalanarak, en ağır cezayı almalarını bekliyoruz. Yönetim kurulu olarak Mahsun Kuruçay ve ailesinin saldırıdan her hangi bir yara almamaları bizi çok sevindirdi. Kuruçay ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bütün İzmir halkının her zaman yanlarında olduklarını bilmesini isteriz” denildi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap