SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sakarya'da çatışma: 4 ölü, 2'si polis 4 yaralı

Sakarya'da çatışma: 4 ölü, 2'si polis 4 yaralı

19 Mayıs 2019 Pazar - 17:37




Sakarya’da aralarında anlaşmazlık bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.





Arifiye'de Kumbaşı Mahallesi'nde öğle saatlerinde aralarında anlaşmazlık yaşanan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.  Olayda 4 kişi yaşamını yitirdi, yaralanan 2 kişi ise Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Ancak iki grup arasıdaki sürtüşme Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde de devam etti. Henüz kimliği bilinmeyen bir kişinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu 2 polis saçma isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralandı.  Yaralanan polislerin durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Olay sonrası hastane çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı,  Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi giriş çıkışlara kapatıldı. Şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap