SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sahte çekle 38 milyon liralık vurgun: Aralarında bir bankanın eski müdürü de var

Sahte çekle 38 milyon liralık vurgun: Aralarında bir bankanın eski müdürü de var

22 Eylül 2021 Çarşamba - 10:18




Adana'da piyasaya sahte çek sürüp paravan şirket kullanarak 37 milyon 845 bin lira vurgun yaptığı belirlenen ve aralarında eski bir banka müdürünün de bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.





Adana'da piyasaya sahte çek sürüp paravan şirket kullanarak 37 milyon 845 bin lira vurgun yaptığı belirlenen 22 kişi gözaltına alındı. Banka görevlileri ile birlikte hareket ettiği belirlenen grupta gözaltına alınanlar arasında bir bankanın eski şube müdürü de bulunuyor.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik belirlenen 22 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri şafak vakti operasyon düzenlendi. Eş zamanlı yapılan baskınlarda aralarında bir bankanın da eski şube müdürünün bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan zanlıların, piyasaya sahte çek sürdüğü, şahıslar ve paravan şirketler üzerinden banka görevlileri ile birlikte hareket ederek çek karneleri aldığı, çekleri sahte cirolarla piyasaya sürerek bir bankaya ve piyasayı 37 milyon 845 bin lira zarara uğrattıkları öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap