SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Sağanak yağış Erzurum'da sele dönüştü!

Sağanak yağış Erzurum'da sele dönüştü!

02 Ağustos 2020 Pazar - 12:36




Erzurum’un Oltu ilçesinde dün gece yarısından itibaren etkili olan sağanak yağmur birçok noktada ekili ve dikili arazilere zarar verdi. Su baskınları nedeniyle yollarda oluşan tahribat nedeniyle Oltu-Artvin kara yolu 2 saat süreyle ulaşıma kapandı





Erzurum’un Oltu ilçesinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur gece yarısından sonra sele dönüştü. Oltu’nun birçok mahallesinde su baskınları sonucu ekili ve dikili arazilerde zarar oluştu.

İHA'nın haberine göre, su baskını ve heyelan nedeniyle ilçeye bağlı birçok mahallenin yollarında tahribat oluşurken, Oltu - Artvin karayolu birçok noktada ulaşıma kapandı. Yapılan çalışmaların ardından yol 2 saat sonra ulaşıma yeniden açılabildi.

Oltu’nun Güllüce Mahallesi'nde sel suları köyün içerisinden geçen dereyi tamamen doldurdu, Evlerinde tedirgin olan vatandaşlar, derenin bir an önce ıslah edilmesini ve temizlenmesini istediler.

Yeniden yağacak bir yağmur ile tüm köyün ciddi anlamda zarar görebileceğini dile getirdiler. Dağdan sürekli heyelan nedeniyle taşlar geldiğini belirten vatandaşlar, korku içerisinde kaldıklarını söylediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap