SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Reflü değil dev kanser! Ameliyatta 6 litre kan kaybetti

Reflü değil dev kanser! Ameliyatta 6 litre kan kaybetti

03 Temmuz 2023 Pazartesi - 12:55




Reflü şikayetiyle hastaneye giden kadın doktorları bile şaşırttı. Hemen ultrason görüntüleri çekilen kadının gerçek hastalığı ortaya çıktı. Söz konusu ameliyattan paylaşılan görüntüler ise dünyada ses getirdi.





İtalya'da yaşanan ve akıllara durgunluk veren gelişmede bir kadının yaşadığı sağlık sorunu yer aldı. 52 yaşındaki ismi açıklanmayan kadının sağ yumurtalığında oluşan 'kitle' kısa süre içerisinde büyümeye başladı. Bir süre sonra adeta devasa boyutlara ulaşan kitle tam 40 kilo oldu.

6 LİTRE KAN KAYBETTİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Doktorlar tarafından yapılan açıklamada kadının eğitim seviyesinin düşük, ve maddi durumunun kötü olduğu açıklandı. Tedaviye bu kadar geç gelmesinin bu sebeplerden ötürü olduğunu belirten doktorlar hastayı hemen ameliyata aldı.
Doktorlar 11 kiloluk kütleyi çıkardığında, hasta altı litre kan kaybetti. Talihsiz kadın Yarısı yoğun bakımda olmak üzere iki ay hastanede kaldı ve burada kalp krizi geçirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap